Over Waddinxveenloodgieter.nl

Waddinxveenloodgieter.nl is uw lokale loodgieter voor Waddinxveen. Met onze tientallen jaren ervaring en uitstekende beoordelingen, tonen wij ons al vele jaren een betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerk, rioolwerkzaamheden, dakwerkzaamheden en lekdetecties in Waddinxveen en omstreken.

Omdat Waddinxveenloodgieter.nl samenwerkt met meerdere loodgieters en Loodgieter.nl, kunnen wij altijd op zeer korte termijn, vaak dezelfde dag nog en anders zeker de volgende dag, een vakman voor u regelen. Onze voordelen op een rij:


Uitstekende beoordelingen (Trustpilot (4.7 van de 5 sterren) of Google (4.8 van de 5 sterren))

  • Scherpe tarieven
  • Vooraf direct een vaste prijs of prijsindicatie
  • Vaste prijs voor ontstoppingen
  • Snel een vakman!


In welke wijken/ buurten in Waddinxveen komt Waddinxveenloodgieter.nl zoal?

In Waddinxveen komen in de volgende wijken en buurten:
Oranjewijk, Vondelwijk, Groenswaard, Bebouwde kom ten oosten van de Gouwe, Verspreide huizen ten oosten van de Gouwe, Noordeinde en omgeving, Verspreide huizen in Schieland. Welke werkzaamheden wij uitvoeren in kunt u terugvinden op de werkzaamheden pagina. Voor de voordelige tarieven voor deze werkzaamheden, kunt u terecht op onze tarieven pagina.

Werken jullie ook buiten Waddinxveen?

Maar ook buiten Waddinxveen komen wij bij u langs. Zo hebben wij ook loodgieters, dakdekkers en rioleringsbedrijven in Hazerswoude-Dorp, Bleiswijk, Benthuizen, Moerkapelle, Zevenhuizen, Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Gouderak, Moordrecht.

Particulieren en bedrijven in Waddinxveen

Wij helpen niet alleen particulieren en huiseigenaren in Waddinxveen, maar ook bedrijven kunnen terecht bij Waddinxveenloodgieter.nl. Onze vakmensen komen al vele jaren bij allerlei verschillende bedrijven in Waddinxveen. Zowel horecabedrijven, campings, scholen etc. Heeft u een vakman nodig? Neem dan contact met ons op!

Huurt u uw woning?

Controleert u dan met uw woningbouwstichting of zij u moeten of kunnen helpen. Dient u zelf een loodgieter te regelen in ? Dan staan wij voor u klaar! Huurt u particulier, overlegt u dan met uw verhuurder wat u dient te doen. Wij kunnen u dan zeker helpen. Ook als u verhuurder bent in Waddinxveen.

Verzekeringswerk of niet?

Vaak krijgen wij de vraag over verzekeringswerk en of de facturen van worden vergoed door de verzekering Daar kunnen wij kort over zijn: Daar mogen wij geen uitspraken over doen, want dat hangt echt van uw polis af. Wij mogen wel zeggen dat een verzekeringsmaatschappij nog nooit een factuur van een van de loodgieters van Waddinxveenloodgieter.nl heeft geweigerd omdat de tarieven te hoog waren. Onze tarieven kunt u vinden op onze tarieven pagina. De tarieven van Waddinxveenloodgieter.nl in Waddinxveen zijn marktconform.

Samenwerking met loodgieter.nl

Waddinxveenloodgieter.nl werkt samen met en is onderdeel van Loodgieter.nl. Loodgieter.nl is het grootste platform in Nederland voor loodgieters en beschikt in heel Nederland over meer dan 300 loodgieters. Daarom kan Waddinxveenloodgieter.nl in Waddinxveen garanderen dat wij heel snel kunnen schakelen en een echte vakman voor u kunnen regelen. Loodgieter.nl staat bekend om de goede reviews/beoordelingen en transparantie. Waddinxveenloodgieter.nl streeft dat daarom ook na!

Meer informatie over Loodgieter.nl kunt u vinden op https://www.loodgieter.nl. Overige bedrijven in hetzelfde netwerk zijn: https://www.ontstoppen.nl en https://www.ontstopping.nl.

Loodgieter.nl staat ingeschreven bij de KVK onder nummer 73123684 en het hoofdkantoor/ planning en marketing is gevestigd in Zevenhuizen.